• Amsterdam
  • Antwerp
  • Düsseldorf
  • Frankfurt
  • Hong Kong
  • Munich
  • Rotterdam
45 Jobs

Stage Facility Management

a0K0800000fBXKTEA4 449 Amsterdam

Description

Stagiair(e) Facility Management (minimaal 4 dagen)     

Wat ga je doen in deze stage?
Jij bent onze held als het gaat om het organiseren en het regelen. Dit doe je door de Group Back Office Director & de Office Manager te ondersteunen in de werkzaamheden die betrekking hebben op het reilen en zeilen van onze kantoren. Aangezien wij 21 kantoren hebben verspreid over Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Hongkong, heeft deze rol ook een internationaal tintje. Dit betekend dat jij bij het openen van nieuwe kantoren ook verantwoordelijk voor het inrichten van deze kantoren. Hiernaast zorg jij ervoor dat op elk kantoor alles aanwezig is en werkt, denk aan computers, telefoons, maar ook de boodschappen en andere voorzieningen. Ook zal jij je gaan bekommeren over het wagenpark, het boeken van vluchten, hotels, treinen, de development programs van medewerkers en een stukje event management. 

Kortom, een heel veelzijdige stage bij een jonge, snelgroeiende organisatie. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in de Pijp in Amsterdam, maar vanzelfsprekend zul je ook veel onderweg zijn. Hard werken is hier de normaalste zaak van de wereld, maar plezier hebben in je werk en ook naast je werk, is een must.

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast het internationale karakter van deze stage, bieden wij ook:

•    Een stage waarbij je van alle facetten van officemanagement iets mee kunt krijgen
•    Een marktconforme stagevergoeding
•    Werken in een jonge organisatie mét leuke borrels
•    Ruimte om dingen op jouw manier in te vullen, zolang het (goed) gebeurt
•    Veel verantwoordelijkheid

Wat zoeken wij?
Je zit in het 3e of 4e jaar van je Bachelor studie, dit kan onder andere de hotelschool zijn of de opleiding Facilitymanagement. Daarnaast ben je voor minimaal voor 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken. Omdat je regelmatig onderweg zult zijn is het van belang dat je een rijbewijs hebt en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken. Ten slotte kan je per september (misschien eerder) starten voor minimaal 5 maanden.

Bedrijfsprofiel
Ambitious People Group is een internationale recruitment consultancy met 5 Brands verspreid over Nederland, België, Duitsland, Wenen en Hongkong. Ruim 10 jaar geleden zijn we gestart met 1 Brand en momenteel tellen we 170 medewerkers verspreid over 23 kantoren. Niet voor niets wint Ambitious People Group al vijf jaar op rij de FD Gazellen en High Growth Award voor internationale groei. Werken bij Ambitious People Group staat voor ambitie, (internationale) doorgroeimogelijkheden, ondernemerschap, start-up gevoel en een flinke dosis fun. 
Wil jij meeliften en bouwen aan een internationaal merk en de wereld veroveren? Tot snel.
 
Meer informatie of direct solliciteren?  
Wil je meer informatie over de stage, neem dan direct contact op met Sissel Brink, Corporate Recruiter: 020 570 8128 of sissel.brink@ambitiouspeople.com. Direct solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop.

Is deze vacature (nu) niet interessant voor jou, maar ken jij iemand voor deze functie? Mail dan de namen dan door naar sissel.rbink@ambitiouspeople.com en krijg een waard cheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*.
 

City Amsterdam

BE AMBITIOUS.

Sissel Brink
+49 2113 6873 7126

CV information